POPPEN

Een pop is belangrijk in het leven van jouw kindje. Spelenderwijs leert je kindje veel van een pop. Aankleden, samen spelen en onder andere het verzorgen van een ander. Maar het spelen met poppen draagt ook bij aan de ontwikkeling van de sociale vaardigheden, het stimuleert de verbeelding en helpt bij de fijne motoriek.

Poppen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Van poppen die geluidjes maken tot reborn poppen. Een pop voelt voor jouw kindje als zijn/haar baby. Kies daarom zorgvuldig een pop. Wil je een grotere pop, of wil je een pop die zacht is en vanaf de geboorte gebruikt mag worden? 

Bij pop-en-wagen hebben we de keuze gemaakt uit verschillende merken. We hebben de poppen van het merk Antonio Juan. Dit Spaanse merk kenmerkt zich door de realistische poppen. Ze hebben een prachtig uiterlijk en de kleertjes worden met veel zorgvuldigheid gemaakt. Het Spaanse familiebedrijf bestaat al ruim 60 jaar en de poppen van Antonio Juan zijn wereldwijd bekend.

De Dorodolls zijn schatjes van poppen. Deze exclusieve poppen vind je bij pop-en-wagen. 

Voor kindjes vanaf de geboorte zijn de Rubensbarn poppen zeer geschikt. Maar ook voor wat oudere kindjes zijn dit echt lieverds! Ze zijn heerlijk zacht, hebben een lief gezichtje en er zijn zelfs prachtige kledingsetjes verkrijgbaar. Een Rubensbarn pop is een vriendin voor het leven!

Welke pop mag bij jou komen wonen?!

© 2018 - 2019 pop-en-wagen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel