Momenteel kun je op de volgende manieren betalen:

iDeal:

Dit is de meeste eenvoudigste en veiligste manier van betalen. De betaling word in een beveiligde omgeving voldaan en indien je de betaling voor 15.00 voldoet word de bestelling dezelfde dag verstuurd. Voor iDeal worden er géén extra kosten gerekend. Voor betaling via iDeal maken wij gebruik van Mollie.

Bancontant:

Voor alle Belgische klanten. Op een veilge en snelle manier betalen. De betaling word in een beveiligde omgeving voldaan en indien je de betaling voor 15.00 voldoet word de bestelling dezelfde dag verstuurd. Voor Bancontant worden er géén extra kosten gerekend. Voor betalingen via Bancontant maken wij gebruik van Mollie.

Vooraf overmaken:

Wil je liever het bedrag zelf overmaken? Dan ontvang je nadat de bestelling is geplaatst de betaalgegevens via de email. Zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven word de bestelling verstuurd. 

Deze manier van betaling is ook zonder extra kosten.

Achteraf betalen:

Wij maken gebruik van After Pay. De extra kosten voor betalen via After Pay zijn € 1,95. After Pay word alleen aangeboden voor Nederlandse klanten. Het maximale bestelbedrag via After Pay is €2500,- 

 

 

 

 

© 2018 - 2019 pop-en-wagen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel