Welke poppenwagen kan ik het beste kiezen?

Er is veel keuze in poppenwagenland. Van luxe poppenwagens tot een simpele buggy. Hoe maak je nu de beste keuze voor jouw kindje? Van welke poppenwagen heeft je kindje het langste plezier?

Bij het maken van een keuze voor een poppenwagen kijk je eerst waar je voorkeur naar uit gaat. Wil je een poppenwagen die je van wandelwagen kunt ombouwen naar een jogger, of wil je een tweeling poppenwagen? Ook kan ruimte natuurlijk meespelen. Zo zal een buggy minder plaatst innemen als een wandelwagen. Het voordeel is dat tegenwoordig alle poppenwagens opvouwbaar zijn. Ze nemen dus sowieso minder ruimte in beslag als ze opgevouwen zijn. 

Als je die keuze hebt gemaakt is het belangrijk dat je naar je kindje kijkt. Om ervoor te zorgen dat jouw kindje zo lang mogelijk met de poppenwagen kan spelen is het belangrijk om de heuphoogte op te meten. De heuphoogte dient overeen te komen met de minimale hoogte van de duwstang.

Is de heuphoogte van jouw kindje 40 cm dan tel je daarbij 5 cm op en kun je het beste kiezen voor een poppenwagen met een duwstang van 45 cm hoog. Op deze manier kan de hoogte van de duwstang meegroeien met je kindje en kan ze er lang plezier van hebben zonder dat het voelt alsof de poppenwagen te klein of te laag is. 

Onderstaand zie je een voorbeeld die je kunt aanhouden voor het meten van de heuphoogte.

 

 

© 2018 - 2019 pop-en-wagen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel