Een pop ter voorbereiding op de geboorte van een broertje of zusje.

 

Ben je in verwachting? Gefeliciteerd! Mocht dit je tweede of wellicht derde kindje zijn dan is er een perfecte manier om jouw zoon of dochter voor te bereiden op de geboorte van een broertje of zusje.

Je kunt jouw kindje het beste voorbereiden door middel van een realistische pop. Een realistische pop van ongeveer 50 cm komt overeen met een echte baby. Als voorbeeld kun je de DoroDolls gebruiken. Dit zijn grote poppen van 52 cm en hebben een mooi gezichtje. 

Om te oefenen op wat er straks komen gaat als de baby er is kun je samen de pop een flesje geven, verschoon samen een luier en laat de pop een dutje doen. De voordelen hiervan zijn dat als de baby er is, jij de baby kunt verzorgen en je kindje de pop. Op die manier betrek je je kindje bij de dagelijkse routine en word het voor jou makkelijker om je aandacht te verdelen tussen de baby en je kindje. 

Wil je je baby gaan dragen? Laat dit dan zien met de pop. Ook voor jezelf handig als je een draagdoek wilt gaan gebruiken om alvast te oefenen met knopen. Lijkt het jouw kindje leuk om ook de pop te dragen? Er zijn ook draagdoeken voor poppen. 

Het allerleukste is natuurlijk samen gaan wandelen buiten. Tegenwoordig kun je veel mooie en realistische accessoires voor de pop kopen. Van een luxe poppenwagen tot een eenvoudige buggy.

 

© 2018 - 2019 pop-en-wagen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel